Arhiva pentru Categoria ‘Cazare Transfăgărășan’

Muzeul ,,Badea Cârțan,,

 Muzeul cuprinde o colecţie de icoane pe sticlă ale pictorilor populari Matei şi Ţimforea, icoane de Nicula, Făgăraş şi Ţara Bârsei, cărţi rămase de la Badea Cârţan, gospodăria ţărănească de la mijlocul secolului al XIX-lea, compusă din casă şi şură, dotată cu mobilierul specific zonei şi perioadei,

Lacul și Golul alpin Bâlea, rezervație complexă în inima munților Făgăraș

Dacă în general peisajul Masivului Făgăraş prezintă o serie de elemente de relief, floră, faună și lacuri glaciare care îți taie respirația, rezervaţia „lacul și golul alpin” este locul în care se pot vedea în toată spelndoarea lor circuri, lacuri, terase, văi glaciare cu praguri şi morene.

Cabana Vama Cucului

Cabana Balea Lac

Barajul și lacul Vidraru

Lacul Vidraru este un lac de acumulare creat în anul 1965 de Barajul Vidraru pe râul Argeș pentru producția de energie electrică, irigații și prevenirea inundațiilor. De asemenea, lacul si instalațiile adiacente sunt folosite pentru recreere, turism și sporturi.

Transfagarasan

Complex Păstrăvăria Albota

Complexul Turistic Albota este situat într-o locație idilică: sub munții Făgăraș, din satul Arpașu de Sus spre munte, la 55 km de aeroportul Sibiu, în drumul DN1 Sibiu- Brașov. Aici va puteți bucura de „natura pură”, admirând Valea Arpășelului cu Căldarea și Rezervația Naturală, înconjurată în stânga de vârful Albota și în dreapta de Buteanu (2507 […]

Mănăstirea Cisterciană de la Cârța

Localitatea și mănăstirea Cârța este situată la 43 km de Sibiu pe drumul spre Brașov. Aici se păstrează ruinele mănăstirii cisterciene, unul dintre cele mai vechi și importante monumente ale stiului gotic timpuriu din Transilvania. Cistercienii sunt un ordin călugăresc originar din Franța, și răspândit în mai multe țări.

cams sex
Powered by WordPress | Designed by: buy backlinks | Thanks to webdesign berlin, House Plans and voucher codes