Programe de Cicloturism

Programul este flexibil și se face împreună cu clientul
Cu NOI puteţi începe vacanţa dumneavoastră când doriți, în orice zi – de la mijlocul lunii mai până la mijlocul lunii septembrie. În funcție de dorințele personale, putem aranja traseul, în așa fel încât să parcurgeți distanțe mai mari pe zi sau ședere suplimentară într-o locație ca să vă relaxați. Este plăcerea noastră să trecem prin toate posibilităţile împreună cu dumneavoastră, de aceea traseul îl facem împreună.
Sunați-ne sau trimiteți-ne un e-mail.

Cel mai bun moment al anului pentru ciclism
Fiecare anotimp are farmecul său propriu. Primăvara, temperatura este agreabilă şi natura este exuberantă. În lunile din timpul verii, vă puteţi bucura de căldura continentală fierbinte, dar ar trebui să fiți conştienţi de faptul, că există întotdeauna – mai ales într-o zonă din apropierea munților, posibilitatea să faceți un duş de ploaie care vă răcorește. Ploaia transformă pădurile în nuanţele de toamnă cele mai frumoase. Experienţa a demonstrat, că cel mai bun moment pentru a începe un tur cu bicicleta este la mijlocul lunii mai şi se termină la mijlocul lunii septembrie.

Traseul
Distantele zilnice sunt concepute într-un mod, care să vă permită să vă bucuraţi de peisajul minunat cât mai mult posibil şi pentru a vizita numeroasele atracţii extraordinare. Distanțele sunt de asemenea legate de disponibilitatea de a găsi locuri potrivite pentru a petrece noaptea.

În cea mai mare parte a traseului drumurile sunt liniştite, în unele porțiuni veți da peste drumuri pietruite sau benzi de pădure. Am căutat să evităm drumurile aglomerate provinciale cât mai mult posibil.

Descrierile detaliate şi harta traseului, pe care le veți primi la punctul de plecare, vă vor ajuta să găsiți cu uşurinţă drumul în fiecare zi.

Gradul de dificultate al traseului
Dacă participi la un tur de ciclism de vacanţă pentru prima dată, s-ar putea să descoperi că drumurile nu sunt niciodată prea scurte chiar şi pentru o lungă perioadă de timp. Desi distanțele de zi cu zi nu sunt lungi în kilometri, ciclismul de vacanță pentru  mai multe zile la rând necesită o condiţie fizică destul de bună.
Clasificarea prezentată mai jos, este menită să vă ofere o indicaţie a nivelului de excursii cu bicicleta.

Nivelul 1
Tur cu bicicleta în zonă înclinată ușor, cel mai potrivit pentru persoanele cu puțină experiență sau deloc. Zilnic distanţe variate cuprinse între 30-50 km.

Nivelul 2
Tur uşor în zona colinară, potrivit pentru persoanele cu experienţă în ciclism. Zilnic distanţe variate cuprinse între 30-65 km.

Nivelul 3
Tur prin zona deluroasă, alpinismul este o parte regulată a traseului şi la unele pante s-ar putea să mergeți la pas pe lângă bicicletă. În regiunile de deal, traseul este potrivit pentru persoanele cu multă experiență. Zilnic distanţe variate cuprinse între 30-75 km.

Nivelul 4
Tur în zona colinară montană, cățărările sunt mai lungi şi/sau mai abrupte, în comparaţie cu  nivelul 3 este nevoie de condiţie fizică bună şi experienţă în alpinism, este necesară bicicletă rezistentă la ciclism montan. Zilnic distanţe variate cuprinse între 30-80 km ..

IMG_0308

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasa un comentariu

cams sex
Powered by WordPress | Designed by: buy backlinks | Thanks to webdesign berlin, House Plans and voucher codes