Opțiuni Cicloturism

Transportul bagajelor

Dacă nu doriţi să luaţi toate bagajele cu dumneavoastră pe bicicletă, puteţi delega transportul acestora  la NOI. În acest caz, un agent de-al nostru, va transporta bagajele zilnic astfel încât, atunci când veți ajunge la locul de ședere peste noapte să vă găsiți bagajele în cameră.

Închirierea unei biciclete
Cyclotour oferă posibilitatea de a închiria biciclete. Acest serviciu este disponibil numai pentru a face un tur de ciclism Cyclotour. Puteţi închiria o bicicletă de origine olandeză-Gazelle Medeo: o bicicletă de tip sportiv de lux, care funcţionează bine în toate împrejurările.

Gazelle Medeo
Frame dimensiuni (49-61 cm) se potrivește la  înălțimea corpului, are 24 de viteze, cu sistem simplui de index („clicuri”) pentru schimbare, ghidon ergonomic reglabil şi frâne cu forţă puternică de frânare (V-frâne), anvelope solide 700×35, lumina față și spate, aripi, şa ușor reglabilă, cadru solid și ușor.

Frame size
Dimensiunea cadrului este foarte importantă. Cea mai bună dimensiune de cadru pentru dumneavoastră poate fi în linii mari determinată de înalțimea corpului. Aceasta poate fi ajustată de posibilitatea oferită de bicicletele Gazelle Medeo de a regla șaua.

Mici reparații
Turistul care participă la traseele Cyclotour trebuie să fie capabil să facă mici reparaţii. Un kit de reparare face parte din echipamentul standard care se predă în momentul închirierii bicicletei pentru tur. Dacă, totuşi, bicicleta închiriată suferă în timpul turului mai multe daune severe, Cyclotour prevede înlocuirea acesteia.

Depozit
Când bicicleta închiriată este predată clientului, se va reține o garanție de  € 100,00.
Garanția este restituită la sfârşitul turului, atunci când bicicleta va fi predată, curăţată şi fără deteriorări.

Spălarea rufelor
Există unele locații în timpul turului, unde se poate ( contra cost) să vă fie spălate hainele dumneavoastră. Această facilitate este marcată în descrierea traseului.
Dacă rezervaţi o cazare suplimentară în ultima zi a programului la punctul de plecare ( Nicodor), de asemenea, este posibil ca rufele să vă fie spălate.

IMG_5959

IMG_5930

You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasa un comentariu

cams sex
Powered by WordPress | Designed by: buy backlinks | Thanks to webdesign berlin, House Plans and voucher codes