Miruna- servicii

Grupul Hotelier Miruna vine în întâmpinarea companiilor mici dar și a celor mari cu o gamă completă de servicii:

–       Trei săli de conferințe cu o capacitate de 100, 80, 40 locuri, fiecare dintre ele fiind dotată profesional.  Alegerea ideală  pentru organizarea de team-building reușit indiferent de mărimea companiei.

bufet fructe

–       Restaurant cu două saloane ce însumează 350 de locuri. O ambianță plăcută, liniștită și reconfortantă. Bucătăria tradițională românească a restaurantului este ridicată la rang de artă. Marea majoritate a produselor culinare sunt eco, provin din ferma proprie și sunt gătite după rețete tradiționale din Țara Făgărașului , moștenite de la bunici și date mai departe din generație în generație, fiind o afacere de familie.

–       Centru Spa,  cu dotări moderne și personal calificat. Sauna uscată și saună umedă, piscină acoperită, jacuzzi și servicii de masaj realizate de personal calificat.

–       În întreg complexul hotelier există internet wirless gratuit.

–       Ca modalități de recreere, Grupul Hotelier Miruna vă stă la dispoziție cu o terasă rustică generoasă, loc de joacă pentru copii și închirierea de biciclete.

Ce poate fi mai frumos decât o cină tradițională, servită pe terasa rustică, aproape de un foc de tabară, cu sunetul produs de susurul apei din apropiere, înconjurat de pădurea munților Făgăraș.

bufet cel mai fain cu semineu

 

Dispunând de un spațiu atât de generos Grupul Hotelier MIRUNA este prima opțiune în organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, cine festive sau orice alt tip de eveniment).

You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasa un comentariu

cams sex
Powered by WordPress | Designed by: buy backlinks | Thanks to webdesign berlin, House Plans and voucher codes