Miruna – Prezentare generală

Poziționat pe o suprafață generoasă,  Grupul Hotelier Miruna este situat la poalele munților Făgăraș, lângă mănăstirea Constantin Brâncoveanu, la Sâmbăta de Sus, într-un cadru mirific, lângă liziera pădurii. Izvoare repezi de munte, păduri cu arbori multiseculari , toate acestea contribuie la crearea unei atmosfere de basm în oricare dintre cele 4 anotimpuri.

prima pag

   Fauna și flora bogată din împrejurimi oferă ochiului imagini care odată întipărite în minte, te face să revii mereu. Atmosfera caldă face ca fiecare clipă petrecută aici să fie una de neuitat.

Grupul Hotelier Miruna oferă cazare în cele trei pensiuni de 3 , respectiv 4 margarete. Fiecare cameră este prevăzută cu baie modernă, dotată cu toate utilitățile.

Toate camerele sunt poziționate în așa fel încât turistul poate beneficia de vedere spre munte, o priveliște plăcută și relaxantă.

Suprafața generoasă pe care este situat Grupul Hotelier Miruna, dă posibilitatea ca fiecare dintre pensiuni să aibă parcare și chiar în momentele în care toate locurile de cazare sunt ocupate, există locuri de parcare suficiente.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasa un comentariu

cams sex
Powered by WordPress | Designed by: buy backlinks | Thanks to webdesign berlin, House Plans and voucher codes