Despre noi

Vizitați Țara Făgărașului

DSC00096

Suntem Mediafag SRL, o societate comercială din Țara Făgărașului, cu capital pur românesc ce activează pe piață din anul 2005.
Suntem o echipă de profesioniști, în căutare de noi provocări. De-a lungul anilor am lucrat în domenii precum vânzări, publicitate, mass media și studii de piață, dezvoltând astfel o bogată experiență în managementul proiectelor de promovare. De curând în mediul online, în relația cu utilizatorii Internetului, dar și în consilierea clienților noștri privind investițiile în publicitate.
Prin intermediul unuia dintre cele mai importante proiecte ale noastre, www.infagaras.ro, ne-am propus să efectuăm o promovare a turismului din Țara Făgărășului prin cele mai inovatoare procedee. Pentru aceasta am creat platforma www.infagaras.ro din pasiune pentru turism și din dorința de a oferi cele mai eficiente soluții de vacanță și de petrecere a timpului liber pentru vizitatorii noștri, dar și cele mai eficiente soluții de promovare pentru colaboratori, în cadrul unui parteneriat avantajos pentru toți cei implicați.
Ce face diferența? De ce noi suntem altfel? E simplu:
1. Pentru că într-un mediu online în care te lovești de informații greșite la tot pasul, noi întâmpinăm nevoia ta de comoditate și informare prin descrieri complete și exacte a ofertelor tale. Calitatea, simplitatea și eficiența constituie setul de valori ce ne caracterizează și avem încredere că acesta este soluția pentru o colaborare reușită.
2. Pentru că interesul turiștilor este prioritatea noastră, motiv pentru care selectăm cu atenție locațiile și clientela și oferim o prezentare completă a destinației lor de vacanță.
3. Pentru că suntem pasionați și mereu în căutare de locuri și obiective turistice noi și interesante în Țara Făgărașului. Suntem exploratori, suntem curioși și mergem la locația respectivă pentru a face o descriere completă a fiecărui obiectiv turistic în parte, ca turistul care sosește acolo să știe exact unde merge în vacanță și ce va găsi acolo.
4. Pentru că venim în întâmpinarea ta prezentându-te agențiilor de turism și ne ocupăm personal, de nevoia ta de a obține cea mai bună promovare, ocupându-ne totodată și de clientul tău astfel încât toate atuurile tale să-i fie prezentate.
5. Pentru că suntem cu adevărat implicați în ceea ce facem și dorim să fim cosilierul proprietarilor locațiilor promovate, ocupându-ne personal de fiecare colaborator în parte și dezvoltând o relație amiabilă, profitabilă de lungă durată cu fiecare.
Modul nostru de abordare a promovării va da o nouă definiție a  rezervărilor în materie de turism, locuri de agrement și petrecere a timpului liber, fie că sunt locații fun zone, fie că sunt hoteluri, pensiuni, cluburi sau restaurante sau orice altă locație pe care tu ai vrea să o promovezi pentru a fi gata de primire pentru turiști. Suntem în continuă dezvoltare, prețuim timpul tău, ne ocupăm de promovarea ta și, cu fiecare zi, vom contura mai clar universul nostru și beneficiile pe care acesta ți le aduce.
Te invităm să experimentezi soluția noastră creată special pentru tine și avem încredere că în final vom împărtăși același gând:
 www.infagaras.ro aduce CLIENTUL LA TINE !
Cu stima,

Alexandru Gherghe

Powered by WordPress | Designed by: buy backlinks | Thanks to webdesign berlin, House Plans and voucher codes