Arhiva pentru Categoria ‘Cazare Făgăraș’

Festivalul Păstrăvului Făgărășean

În Ţara Făgăraşului istoria păstrăvului este cel mai bine aşezată în timp şi spaţiu. Sunt câteva sate în care „s-a cultivat” o adevărată grijă pentru creșterea acestuia . Țara Făgărașului este raiul păstrăvului, de aceea, se găsesc mai multe păstrăvării, care sunt deținute de proprietari privați sau de firme din zonă. Crescătorii de pește de […]

Muzeul Țării Făgărașului ”Valer Literat”

     Muzeul Ţării Făgăraşului ,,Valer Literat” se află în Cetatea Făgăraşului, cel mai impunător monument al zonei. Construcţia cetăţii Făgăraş a început la sfârşitul secolului al XIV-lea şi s-a continuat, prin adăugiri successive, până la jumătatea secolului al XVII-lea.

Mănăstirea Berivoi- raiul de la poalele munților

Mănăstirea Berivoi, închinată Sfântului Apostol Andrei (prăznuit în 30 noiembrie), a fost zidită după prăbușirea comunismului chiar pe locul vechii mănăstiri ce fusese distrusă la 1761 de generalul Bucow.

Moara acționată cu apă din Ohaba.

Lângă Șinca Veche, la Ohaba, locuitorii din zonă duc cerealele la cea mai veche moară din Țara Făgărașului.

Pensiunea Onix- Făgăraș

Într-un frumos conac în stil Brâncovenesc renovat și decorat la cele mai înalte standarde, înconjurat de brazi și multă verdeață Pensiunea Onix îți oferă servicii de calitate.

Pensiunea Vanessa- Făgăraș

  Pensiunea VANESSA oferă găzduire la cel mai înalt standard de calitate pentru oaspeții săi într-o ambianță plăcută. Clădirea este situată lângă parcul din centrul istoric al municipiului Făgăraș pe locul primului hotel din oraș, care a fost construit în anul 1950. 

Club Nova Elite

CLUB NOVA ELITE Făgăraș, șoseaua Combinatului, nr.1, 3 săli de ceremonii și evenimente – mese festive, nunți, petreceri private, seri festive etc., capacitate maxima 1000 persoane .

Hotel Fântânița Crăiesei Făgăraș

  Complexul Fântânița Crăiesei, este situat la ieșirea din Făgăraș spre Sibiu.  Locuitorii din Țara Făgărașului numesc această zonă „La lacurile Beclean” datorită oazelor de apă ce mărginesc complexul turistic.

Hotel Bulevard Făgăraș

  Complexul Bulevard organizează conferințe, simpozioane, traininguri, cocktailuri, dineuri de afaceri, nunți, botezuri, zile onomastice sau orice alte petreceri ocazionale. Construcție nouă, cu cele mai bune condiții de confort, Hotelul Bulevard este situat în centrul orașului, în imediata apropiere a cetății Făgărașului. Hotelul Bulevard este parte componentă a Complexului Bulevard care are următoarea structură: hotel […]

Templul Ursitelor de la Șinca Veche

Un vechi lăcaș de cult se află la Șinca Veche, la 45 de km de Brașov și la 25 km de Fagaras, 30 km nord de Zărnești, între Cocoașa Perșanilor la nord, podul peste pârâul Bungetu la vest, iar limita estică este dată de dealul Perșanilor. Controversele despre originea templului sunt numeroase. Este acolo o […]

Powered by WordPress | Designed by: buy backlinks | Thanks to webdesign berlin, House Plans and voucher codes