Despre bicicletă

 Dacă veniți cu bicicleta proprie
Luând bicicleta de acasă cu dumneavoastră, care vă este familiară, este, desigur, cea mai bună opţiune, dacă vă deplasaţi la Complexul Sâmbăta cu maşina. Posibilităţile de a lua bicicleta cu dumneavoastră dacă călătoriți cu trenul sau autocarul, sunt limitate.

Siguranţa rutieră
Pe drumurile româneşti este obligatoriu să purtați o vestă reflectorizantă care vă va fi înmânată la punctul de plecare a turului.

În cazul în care folosiți bicicleta proprie

În unele oraşe sau în pieţele locale din satele de pe traseu, există ateliere de reparații biciclete. Pentru că magazine de piese de schimb pentru biciclete nu întâlniți la tot pasul vă sfătuim să aduceți cu dumneavoastră cele mai importante piese de schimb cum ar fi: camere de aer, cablul de frână, cablu de la schimbător şi câteva spite.
În cazul unor probleme tehnice, pe care nu le puteți rezolva singuri, puteţi contacta un tehnician de reparații al Cyclotour, al cărui nume şi numărul de telefon este listat în descrierea traseului.
În cazul în care bicicleta nu poate fi reparată, puteţi închiria o bicicletă de la Cyclotour.

Biciclete recomandate pentru traseele Cyclotour
Bicicliştilor care nu au mai participat la un traseu Cyclotour le recomandăm următoarele:
Traseele noastre urmăresc preponderent drumuri pavate de ţară, drumuri pietruite şi drumuri forestiere. Sunt drumuri cu pante, variind de la uşor la mediu sau foarte inclinate ( unde este recomandat să mergeți la pas pe lângă bicicletă). Bicicletele recomandate sunt de 26 inch Mountain Bike, ATB sau Hybride, deoarece acestea au accelerații suficiente și eficiente. Înainte de a porni la efectuarea traseului este bine ca să consultați reprezentantul Cyclotour privitor la tipul de biciletă cu care să veniți.
Vă recomandăm să montați cauciucuri de cea mai largă mărime sau cel puţin o lăţime de 35 mm, cu profil de etanşare şi anti-scurgere.

    Biciclete de racing cu anvelope înguste nu sunt adecvate. Cerinţele regiunii și a traseelor noastre cer ca bicicleta să fie de deal şi de munte.
Pentru siguranţa dumneavoastră, vă recomandăm ca bicicleta să aibă cabluri de frână şi acceleraţie, saboţii de frână şi schimbătorul, verificate înainte de a pleca de acasă. De asemenea, este important să vă asiguraţi că spiţele sunt bine întinse. Verificaţi-vă camerele de aer si cauciucurile şi înlocuiţi-le dacă este necesar, înainte de a pleca.

Îmbrăcăminte adecvată pentru ciclism
In zilele noastre există o gamă largă de îmbrăcăminte pentru ciclism. Este necesar să purtați înbrăcămintea adecvată datorită distanțelor lungi pe care le aveți de parcurs.
 Nu iutați de haine speciale pentru a vă proteja împotriva ploii. Zona unde se desfășoară traseul este în principal zonă de munte, iar aici puteți să prindeți foarte ușor o ploaie de vară.

IMG_5958

Picture 058

You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasa un comentariu

cams sex
Powered by WordPress | Designed by: buy backlinks | Thanks to webdesign berlin, House Plans and voucher codes