Descrierea aranjamentului

Descrierea aranjamentului pentru participarea la Cicloturism în Centrul României

Rezervarea, cereri şi rezervări
Cele mai multe locuri de cazare au o capacitate limitată. Tocmai de aceea ,,construirea,, traseului trebuie făcută din timp. La o săptămână după ce solicitarea dvs a venit la noi, o să fiți anunţați dacă putem da curs dorinţele dumneavoastră de vacanţă.

Preţ
Preţul se bazează pe preţurile curente, care sunt la locurile de cazare. Ţinând cont de inflaţia din România, preţurile se pot schimba. Noi, însă, nu le schimbăm! Pentru fiecare cerere de rezervare oferim o oferta / confirmare cu preţul de la data  acordului.

Este inclus în preț:
Cazare cu mic dejun, rezervări cazare, asistență tehnică, documentele pentru informaţii privind traseul, asistență personală în caz de accidente.

Nu este inclus în preț:
Asigurarea de călătorie, transportul la punctul de start al traseului, închiriere de biciclete şi transportul bagajelor, transfer uman și biciclete de pe traseu, biletele de tren sau avion la terminarea traseului, masa de prânz şi cina (a se vedea programul pentru detalii).

Documentele de călătorie pentru traseu
După ce se primește plata integrală pentru rezervare, atunci veţi primi informaţii în detaliu: confirmarea rezervărilor pentru fiecare locație, descrierea detaliată a fiecărui traseu pe zi, harta, broşuri corespunzătoare şi informaţii despre atracțiile turistice de vizitat.

Predarea de vouchere şi închiriere de biciclete
În prima zi a traseului la ora 18.00 la punctul de start – hotel/pensiune Nicodor de la Complexul Sâmbăta – vor fi predate : vouchere pentru cazările de pe traseu, documentația pentru traseu ( broșuri, hărți, descriere detaliată/ zi a traseului), închiriere de biciclete (dacă este cazul) şi numărul de telefon al unei persoane pe care o puteti contacta în caz de urgenţă.

Cazările
     Criteriile de selecţie a locaţiilor pentru cazare sunt adaptate intimității (camere duble) şi facilităţilor corespunzătoare pentru o baie curată.
     Locaţiilor alese pentru cazare sunt diverse ca tipologie şi atmosferă şi, prin urmare, fascinante. În unele locații avem lux, în altele sobrietate. Dar întotdeauna ospitalitate românească.  Traseul vă va duce la hoteluri mici sau pensiuni tărănești , la pensiuni pentru tineri (camere duble cu duş / WC) sau la case tipic săsești de la ţară cu specific eco-turism.

Cina/ prânzul

      În aranjamentul cu NOI aveți libertatea să mâncați prânzul și/sau cina unde și când doriți pe traseu, cu toate acestea, în cazul în care nu există nici un restaurant în satul unde o să vă petreceți noaptea, cina și/sau prânzul se va servi la pensiune/ hotel şi în acest caz, va fi parte a acordului.

Sprijin medical
Dacă aveţi nevoie urgent de sprijin medical pe traseu aveți posibilitatea să sunați la NOI. În caz de urgenţă, în decurs de 2 ore, un agent de-al NOSTRU va sosi la locul incidentului pentru a vă sprijini în găsirea unui medic, spital sau orice alt tip de ajutor. Această deplasare a agentului este gratuită. Costurile de îngrijire medicală sau medicamente sunt suportate de dumneavoastră, aceste costuri ar putea fi acoperite de asigurare de călătorie, care este responsabilitatea dumneavoastră personală.

Suport tehnic
Dacă aveţi probleme tehnice cu bicicleta, și nu le puteţi rezolva, NE puteţi contacta. Un agent va veni, în maxim 2 ore, pentru a efectua reparația. Daca bicicleta nu se poate repara, aceasta va fi înlocuită cu alta în perfectă stare de funcționare.

Masina si restul bagajelor
     În cazul în care nu doriți să luați bagajul cu dumneavoastră pe traseu, acesta poate rămâne, în perfectă siguranță, la locul de plecare pe traseu ( Nicodor). Dacă doriți ca bagajele să fie transferate la fiecare locație, aceasta se va face contra cost. Puteţi lăsa maşina în parcarea de la hotel, însă pe propriul risc. Nu lăsaţi nimic (de valoare), în spatele maşinii. NOI nu răspundem de siguranța lucrurilor din mașina lăsată în parcarea hotelului.

Parcare pentru biciclete
La toate locaţiile pentru şederea peste noapte, veţi găsi un loc pentru a parca bicicletele în condiţii de siguranţă. Pentru oricare altă parcare ( magazinul din sat, chioșcul pentru suc sau apa, etc.) răspunderea pentru siguranța bicicletelor intră în sarcina clienților.

IMG_0310

You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasa un comentariu

cams sex
Powered by WordPress | Designed by: buy backlinks | Thanks to webdesign berlin, House Plans and voucher codes