Complex Păstrăvăria Albota

index

Complexul Turistic Albota este situat într-o locație idilică: sub munții Făgăraș, din satul Arpașu de Sus spre munte, la 55 km de aeroportul Sibiu, în drumul DN1 Sibiu- Brașov. Aici va puteți bucura de „natura pură”, admirând Valea Arpășelului cu Căldarea și Rezervația Naturală, înconjurată în stânga de vârful Albota și în dreapta de Buteanu (2507 m). Dar și lacurile păstrăvăriei – toate într-o imagine de neuitat! 

 

 Complexul Albota dispune de 40 de camere amenajate în stil rustic-modern. Camerele sunt dotate cu baie proprie, TV-satelit, telefon, încălzire centrală, majoritatea având balcon cu vedere deosebită spre Căldarea Arpășelului.

 

Complexul vă oferă mâncăruri locale și traditțonale, având:
– produse tradiționale autorizate cu gust unic
– brutărie, carmangerie și atelier de prelucrat lapte
– terenuri cu fermă de animale (bivoli, angus, iepuri, gaini, bibilici, capre, oi)
– solar de legume (roșii, castraveți, ardei, ridichi, salată, ceapă)

 

Pensiunea dispune de 3 săli de conferințe (20-100 pers.) în care firmele pot organiza prezentări, traininguri, seminarii și festivități. Seara oferim, la cerere, foc de tabără sau seară folclorică cu formație de muzică populară din zona Albota.    

 

Pentru amatorii de pescuit există o provocare deosebită. Se pot pescui păstrăvii în râu sau în lacul special amenajat. Amatorii de mișcare se pot plimba cuATV-ul, călare, în trăsură sau cu bicicleta, descoperind frumusețea munților Făgăraș. Se pot efectua drumeții  prin rezervație pe trasee marcate.  Pentru familiile cu copii este amenajat un loc de joacă, de care cei mici se pot bucura în voie și în care îșii vor consuma energia.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasa un comentariu

cams sex
Powered by WordPress | Designed by: buy backlinks | Thanks to webdesign berlin, House Plans and voucher codes