Casa Ardeleană Sâmbăta de Sus

 

Dacă ceea ce vă doriți este liniștea și confortul unei vacanțe binemeritate, cu siguranță sunteți pe cale de a face alegerea perfectă.
Casa ardeleana 1
Un peisaj turistic așezat într-un cadru natural cu totul deosebit, atrage turiști atat din țară, cât și de peste hotare. Ne dorim din tot sufletul să vă oferim serviciile noastre într-un fel cu totul aparte. Punem la dispoziția oaspeților noștri liniștea și intimitatea, oferindu-vă într-un singur loc întregul confort de care v-ați dori să beneficiați. Casa Ardeleană este în topul celor mai bune locuri din COMPLEXUL TURISTIC SÂMBĂTA DE SUS atât pentru servicii, bucătăria românească, cât și decorul rustic, plus amenajări. Cine sosește, pentru cazare sau masă la “CASA ARDELEANĂ” simte că este un loc cu atmosferă, care predispune la multă voie bună.

Casa ardeleana

Sălile și terasa pe care se servesc bunătățile sunt înfrumusețate, cu gust, de obiecte anticariat, ,șiraguri de ceapă, servete, toluri tradiționale,salon vânătoresc. Curtea imensă plină de flori este bine îngrijită, te duce cu gândul că te afli în curtea unui han. Are foișoare intime, lac, spațiu pentru grătar flori și o iarbă verde “de acasă” proaspăt tunsă. De pe terasă se văd crestele Făgărașului, asta pentru digestie, ca să simțiți mai bine mâncarea cu specific tradițional și să vă priască șederea pe Valea Sâmbetei.

Casa Ardeleana 2

Numar total de camere: 15

 

Capacitate maxima de cazare: 40 pers
You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasa un comentariu

cams sex
Powered by WordPress | Designed by: buy backlinks | Thanks to webdesign berlin, House Plans and voucher codes