Cabana de vânătoare – Sâmbăta de Sus

Sâmbăta de Sus este o destinaţie preferată de cei cărora le place natura. La poalele munţilor Făgăraş, lângă mănăstirea Constantin Brâncoveanu, oamenii locului te imbie să evadezi undeva la munte…

Cabana de vânătoare se afla în mijlocul unei frumoase păduri de brad, la Sâmbăta de Sus, undeva în spatele mănăstirii Brâncoveanu. Departe de orice zgomot cotidian, dar aproape de foşnetul pădurii, de ciripitul păsărilor, şi de susurul unui pârâu de munte. Aici atmosfera este liniştită, iar timpul parcă stă pe loc.
index
Verdele brazilor te înconjoară din toate părţile oferind ochilor o privelişte de neuitat. Cabana se integrază perfect în peisaj şi pare că a fost aici dintotdeauna. De la fiecare fereastră se văd munţii Făgăraş şi pădurea, imaginea oferită fiind un veritabil tablou cu peisaje din natură.

Aerul proaspat te imbie la plimbare în natură sau la petrecut timpul în grădină alături de prieteni. După zile intregi de muncă meriţi o mică vacanţă în care să uiţi de toate, alături de familie şi de prieteni dragi. Aceste evadări au darul de a-ţi umple sufletul de bucurie şi de a te face fericit.

index

Dacă sunteţi dornic de plimbări, vă puteţi petrece timpul liber făcând plimbări în jurul cabanei, străbătând pădurile din apropiere utilizând eventual cele două drumuri pietruite din apropierea acesteia.

Puteţi sta în curtea interioară, bucurându-vă de aerul curat şi admirând priveliştea oferită sau puteţi coborâ la un mic râu de munte situat la câţiva paşi de cabană. Se poate juca şi fotbal cu prietenii sau copiii pe terenul liber din spatele cabanei.

Daca doriţi să luaţi masa cu prietenii puteţi face oricând un grătar la locul special amenajat pentru aceasta, masa putând fi servită în curte dacă afară este frumos sau în spaţioasa sală de mese din interior.

Dacă nu doriţi să gătiţi puteţi merge să mâncaţi la unul dintre restaurantele din zonă, aici existând câteva localuri cu specific românesc şi internaţional.

Dotări

         9 camere duble cu televizor şi cablu
– grup sanitar alcătuit din WC şi duş în fiecare cameră
– bucătărie pentru uz personal
– sală de mese cu bar
– veselă pentru 30 de persoane
– terasă cu vedere spre munţi
– masă în curtea interioară
– loc pentru barbeque
– grup sanitar comun la fiecare etaj, pe lângă cele existente în fiecare cameră
– frigider pentru păstrarea lucrurilor perisabile

Contact:

    Direct la Complexul Turistic Sâmbăta de Sus în spatele Mănăstirii Brâncoveanu
sau
   Telefon: 0730-556342, Fax: 0372-871089, Email: [email protected]

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Raspunsuri to “Cabana de vânătoare – Sâmbăta de Sus”

  1. lenuta spune:

    Buna mar interesa pretul si cand asi putea sa vin sa o vad….l

Lasa un comentariu

cams sex
Powered by WordPress | Designed by: buy backlinks | Thanks to webdesign berlin, House Plans and voucher codes